Новий заклад у Львові нагодує вас не тільки смачними стравами, але й незабутніми емоціями

Закрийте очі та уявіть смак домашнього бульйону, або соковитого шашлику. Уявили? А тепер уявіть, що ви зможете поласувати ними вже зовсім скоро у новому фаст-фуд закладі Львова — App Food.

AppFood — це не просто черговий заклад, це новий та свіжий погляд на обслуговування і стандарти.

Тут ви не знайдете жодного персоналу, а тому для інтровертів це місце буде особливо затишним та приємним. Єдина річ, яка вам знадобиться для замовлення та оплати — смартфон із додатком App Food, детальніше про який ви можете дізнатися на сайті закладу — app-food.com.



Чим AppFood відрізняється від звичного всім McDonald’s чи KFC?

  • Якість та смак їжі, яка готується за рецептами дружини засновника закладу — Наталі.
  • Час, адже тут вас обслуговують менш ніж за 5 хвилин! Так, і це не казочки. Час очікування складає 3–4 хвилини, в разі запізнення гості отримують бонуси та вибачення, готуйтесь засікати час.
  • Комфорт та піклування, адже заклад звільняє гостей від негативного досвіду через нахабність персоналу, а також робить значний акцент на зручності замовлення страви та швидкості її приготування.

Чому саме App Food?

За словами Рафала Шиманського, засновника проекту, «ідея відкриття інноваційного закладу формувалася із власних потреб та вимог до сервісу. На жаль, в наш час важко зустріти якісний сервіс зі смачними стравами, на які не треба чекати 10–20 хвилин. Через це було вирішено працювати в напрямку комфорту та якості. Більш того, ми з дружиною полюбляємо польську кухню, а тому ще однією особливістю закладу — є традиційні польські страви в меню».

Коли і де відкривається заклад нового формату?

AppFood буде радий вітати кожного гостя вже зовсім скоро, в самому серці Львова — пр. Свободи 1/3. На відкритті гості мають можливість вперше протестувати додаток, де роль їхнього офіціанта зіграє власний смартфон, переконатися в якості їжі, її неперевершеному смакові та насолодитися часом наодинці, або з друзями.

 

Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини