«Я не розумію, звідки стільки ненависті до всього українського у наших співвітчизників» – Навроцька присоромила українців

Дизайнерка та режисерка Ольга Навроцька присоромила українців та тих, кого вони обрали, через ненависть до всього українського. Вона переконана, що ненавидять Україну зрадники, які хочуть штовхнути її назад в обійми російської імперії, у бідність та залежність.

Про це Навроцька написала у своєму Facebook, – повідомляє Про Львів.

“Накипіло. Я не розумію звідки стільки ненавісті та злоби по відношенню до всього українського у нашіх співвітчизників і тих кого вони обрали. Я не розумію як можна так ненавидити те, що є основою добробуту та процвітання. Це як ненавидити та цькувати землю під ногами. Я не уявляю щоб шведи чи французи так чинили.



Я не уявляю британців чи італійців які б намагалися витерти свою мову та культуру з освіти. Як достукатись до цих ідіотів , що вони рубають гілку на якій сидять. А ті хто це штовхає – зрадники , і мета в них одна – повернути нас в стійло російською недоімперії, в бідність та залежність. Вони свідомо руйнують країну. Свідомо. Мова, армія, економіка, культура – всюди іде руйнація. І це не помилки, це кгб/фсб стратегія .”

Редакція може не поділяти тексти та(або) погляди авторів і не несе відповідальність за їхні матеріали. Також редакція не несе відповідальності за коментарі, які розміщені в соціальних мережах під інформаційними матеріалами редакції.

Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини