Джамала поділилася першими фото з родинного відпочинку у Туреччині

Кілька днів тому співачка Джамала разом з чоловіком і двома дітьми полетіла на відпочинок до Туреччини.

36-річна артистка, яка лише місяць тому вдруге стала мамою, ризикнула і вирушила з двома дітьми на курорт, передає ТСН.

Джамала показувала, як вони вилітали до Мармариса з Борисполя. Тоді співачка назвала себе і чоловіка безумцями.

“Так, ми божевільні! Вирушили в поїздку з двома маленькими дітьми без нянь, бабусь і дідусів, просто візочки і ми сповнені любові і ентузіазму підкорювати світ. Гаразд, не світ, а просто узбережжі Мармариса”, – написала співачка.



View this post on Instagram

Наконец-то это свершилось! Мы решились. Отпуск. Долгожданный. По-особенному выстраданный. Да, мы безумные! Отправились в поездку с двумя маленькими детьми без нянь, бабушек и дедушек, просто коляски 😂 и мы — полны любви и энтузиазма покорять мир. Ладно, не мир, а просто побережье Мармариса 😂 Итого: • масочный режим — соблюдён ✔️ • социальная дистанция — старались соблюдать, но в самолете всё плотнячком 🤪 На четвёртой фотографии Эмир демонстрирует своё отношение к маске. ⠀ P.S. Да, маски — это очень тяжело. Как прошёл полёт, расскажу как-нибудь потом. ⠀ Здоровья нам всем и хорошего отдыха! 😘😘😘 ⠀ #anexbaby #Maşallah

A post shared by Jamala (@jamalajaaa) on

І ось перший фотозвіт з відпочинку Джамала опублікувала у себе в блогу Instagram. Співачка позує в чорному бікіні і парео, судячи з усього, на пляжі. Вона без макіяжу, але з прикрасами – підвіскою на шиї і кількома браслетами, а також з каблучкою.

“Життя прекрасне”, – пише коротко артистка під серією фотографій.

Раніше співачка обіцяла розповісти своїм підписникам, як минув їхній політ з двома дітьми і говорила, що маски в польоті – дуже важко носити, особливо дітям.

Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини