Вчені припустили, що національні особливості харчування впливають на смертність від коронавірусної інфекції
Спираючись на дані Університету Джона Хопкінса дослідники з клініки берлінського Університету імені Гумбольдта з’ясували, що серед країн Європи найбільш низький рівень летальності зафіксовано в Німеччині, Австрії, Чехії, Польщі, Словаччини та Фінляндії, пише Обозреватель.
Там значення не перевищує чотири відсотки. При цьому у Бельгії, Франції, Італії та Великобританії найбільш високі показники смертності – від 10 відсотків.
Вчені вважають, що деякі продукти, що вживаються людьми в цих країнах, можуть впливати на рівень смертності від COVID-19.
“Продукти з сильною антиоксидантною дією або активністю проти АСЕ2, такі як сира або квашена капуста, в основному споживають в європейських країнах з низьким рівнем смертності, в Кореї і на Тайвані, і їх можна розглядати як групу з низьким рівнем смертності”, – припустили автори дослідження.
Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини