Як приготувати смачні шоколадні трюфелі вдома? Дуже просто, адже для цього не знадобиться ні багато часу, ні грошей. Блогерка-ласунка поділилась рецептом цих цукерок всього із двох інгредієнтів.
Є чимало солодощів, які можна приготувати вдома і без випікання. Одним із таких є шоколадні трюфелі, від яких навряд чи відмовляться і дорослі, і малі. Ці цукерки насправді не вимагають ні великої кількості зусиль, ні неймовірних складових. Секретом смаколика поділилась тіктокерка Одрі Саурус, яка регулярно публікує цікаві та прості рецепти, – пише Радіо Максимум.
Але родзинкою цих трюфелів стало те, що їх можна зробити всього з двох інгредієнтів: згущеного молока (1 банка) та какао (1 склянка).
Спосіб приготування:
- Перелийте згущене молоко у невелику каструльку та варіть на маленькому вогні, постійно помішуючи.
- Як тільки на поверхні почнуть з’являтись невеликі бульбашки, вимикайте плиту.
- Перелийте гарячу масу в інший посуд та додайте до неї какао-порошок. рекомендуємо використовувати сито, щоб отримати однорідний смаколик.
- Додавайте какао невеликими порціями постійно перемішуючи аж доти, доки маса не стане липкою та густою, як тісто для брауні.
- Візьміть форму для випічки та вистеліть її харчовою плівкою. Посипте зверху невеликою кількістю какао-порошку та вилийте суміш у форму. Зверху також додати какао та акуратно накрити плівкою.
- Поставте масу в холодильник мінімум на 2 години.
- Опісля можна нарізати великим ножем отриману масу на невеликі квадратики. Власноруч їх можна перетворити у кульки та доповнити какао, кокосовою стружкою чи подрібненими горішками.
- Смачного!