Рецепт ледачого “Наполеона”, який не треба випікати

Пропонуємо вам приготувати “Наполеон” за дуже простим рецептом, який заощадить вам масу часу і сил. Його приготування займе 30 хвилин!

Цей “Наполеон” не даремно називають “ледачим” – його навіть не потрібно випікати! На смак він буде таким же, як і класичний торт і навіть смачніше, передає Ukr.Media.

Ось що вам знадобиться:

  • листкове печиво «Вушка» – 800 гр;
  • молоко – 1 літр;
  • яйця – 4 шт;
  • масло – 150 гр;
  • 0,5 склянки цукру;
  • борошно – 6 ст. л.;
  • щіпка ванільного цукру.

Ось що потрібно робити:



1) Приготуйте заварний крем: для цього віночком збийте яйця з цукром та ваніллю, додайте у яєчну суміш борошно і добре розмішайте.

2) Влийте в масу молоко, знову все добре перемішайте, а потім поставте суміш на вогонь.

3) Варіть крем, постійно помішуючи, поки він повністю не загусне. Дайте йому охолонути, потім додайте вершкове масло і розмішайте.

4) Тепер зберемо торт: кожне печиво рясно вимочуйте в крем і викладайте на блюдо у кілька слоїв.

5) Кремом, який залишився промажте верхівку торта.

6) Прикрасьте торт крихтою печива! Ось і все, ніжний десерт готовий, дайте йому настоятися.

Цей Наполеон здивує вас своїм смаком і простотою приготування! Не забудьте порадувати своїх близьких.

Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини