Ммм, неймовірна смакота.
Рецепт улюбленого гарячого шоколаду родом з дитинства. Напій виходить густий, обволікаючий і зігріває в зимову пору, інформує Ukr.Media.
Інгредієнти (на 2 чашки):
- Какао порошок — 2 ст. л.
- Сіль — щіпка
- Кориця мелена — за смаком
- Вода-1/4 склянки
- Мед — 1 ст. л. (або будь-який підсолоджувач)
- Молоко на вибір — 500 мл
Приготування:
- У невеликий сотейник, бажано з товстим дном насипати какао, щіпку солі і корицю за смаком. Все добре змішати, додати чверть склянки води (холодної, фільтрованої) і столову ложку меду, або будь-який інший підсолоджувач на Ваш смак.
- Сотейник відправити на середній вогонь і при постійному помішуванні довести до кипіння. При легкому кипінні проварити 2 хвилини.
- Помішуючи, поступово додати молоко. Все добре прогріти, але не доводити до кипіння, інакше зіпсуєте всю текстуру.
- Готовий шоколад розлити по чашках і насолоджуватися улюбленим напоєм.
Смачного!
Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини