Какао з маршмеллоу – ароматний напій взимку, який зігріває та покращує настрій у святкові дні.
Гарячий, ароматний какао з маршмеллоу – особливо актуальний взимку, передає 24 канал.
Какао з маршмеллоу
Інгредієнти:
– 2 ст. л. какао-порошку;
– 1 ст. л. цукру;
– 0, 5 л молока 2,5%;
– 10 г ванільного цукру;
– 1 ч. л. кориці;
– 1 ст. л. маршмеллоу.
У каструлі підігрійте молоко на середньому вогні. Додайте какао-порошок, цукор, ретельно змішайте до однорідної маси, щоб не було грудочок.
Додайте корицю, ванільний цукор. Варіть п’ять хвилин, доведіть до кипіння.
Залиште під кришкою на 2 хвилини, щоб какао настоялося.
Розлийте у чашки та прикрасьте маршмеллоу.
Какао з апельсином
Інгредієнти:
– 2 ст. л. какао-порошку;
– 1 ст. л. цукру;
– 0, 5 л молока 2,5%;
– 10 г ванільного цукру;
– 1 ст. л. цедри апельсину;
– 1 ст. л. маршмеллоу.
У каструлі підігрійте молоко на середньому вогні. Додайте какао-порошок, цукор, ретельно змішайте до однорідної маси, щоб не було грудочок.
Ретельно помийте апельсин. Натріть на терку цедру одного апельсина. Змішайте цедру окремо у мисці з двома ложками теплого молока та влийте суміш у каструлю до какао.
Додайте корицю, ванільний цукор, доведіть до кипіння.
Залиште під кришкою на кілька хвилини, щоб какао настоялося.
Розлийте у чашки та прикрасьте маршмеллоу.
Какао з імбирем
Інгредієнти:
– 2 ст. л. какао-порошку;
– 1 ст. л. цукру;
– 0, 5 л молока 2,5%;
– 10 г ванільного цукру;
– 1 ч. л. імбиру (порошок);
– 1 ст. л. маршмеллоу.
У каструлі підігрійте молоко на середньому вогні. Додайте какао-порошок, цукор, ретельно змішайте до однорідної маси, щоб не було грудочок.
Додайте імбиру, ванільний цукор, доведіть до кипіння.
Залиште під кришкою на декілька хвилини, щоб какао настоялося.
Розлийте у чашки та прикрасьте маршмеллоу та тертим шоколадом. Смачного!
Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини