Якщо ви не їсте вранці, пояснюючи це відсутністю вільного часу, маємо для вас чудові новини: для того, щоб приготувати смачний сніданок, не треба прокидатися рано-вранці.
У нашій рубриці “Сніданок за 10 хвилин” редакція розповідає про страви, на приготування яких у вас піде не більше десяти хвилин, – пише obozrevatel.
Сьогодні ми ділимося рецептом солоної вівсянки. Пропонуємо приготувати її з пармезаном і подавати з яйцем-пашот і авокадо.
- вівсяні пластівці – 200 г
- вершкове масло – 1 ст. л.
- вода – 400 мл
- вершки – 50 мл
- тертий пармезан – 1 ст. л.
- стигле авокадо – половинка
- яйце – 1 шт.
- сіль, перець – на смак
- У невеликій каструлі розтопити вершкове масло. Всипати вівсяні пластівці, перемішати і залити водою. Довести до кипіння, накрити кришкою і варити, відповідно до інструкції на упаковці.
- За пару хвилин до закінчення влити вершки, перемішати.
- Додати пармезан, сіль і перець, ще раз перемішати і подавати з нарізаними скибками авокадо і яйцем-пашот.