Домашнє печиво набагато корисніше і безпечніше, ніж магазинне – це факт, тому що в ньому точно не буде ніякої “хімії” і шкідливої пальмової олії.
Ви повністю можете контролювати всі інгредієнти, які будуть використовуватися для приготування, а також, що важливо, ви з легкістю заміните деякі з них на свій смак.
Редакція підготувала для вас найпростіший рецепт домашнього печива з 5 компонентів, – пише Оbozrevatel.
Інгредієнти:
- молочний, чорний шоколад – 300 г
- яйця – 1 шт.
- борошно – 85 г
- розпушувач – 1 ч. л.
- горіхи, цукати, родзинки або М&M – 100 г
Спосіб приготування:
- На водяній бані або в мікрохвильовій печі розтопити шоколад, але не гріти.
- До нього додати борошно, розпушувач, яйце, горіхи, шоколадну крихту і перемішати добре.
- Руками формуємо кульки і викладаємо на деко так, щоб між ними була відстань, інакше вони склеяться.
- Кожне прикрасьте горіхами або шоколадною крихтою, відправте в розігріту духовку всього на 10 хвилин за 180 °С.
Важливо, що коли будете діставати печиво з духовки, всередині воно буде вологим, так і повинно бути. Печиву потрібно дати повністю охолонути, і тоді воно буде тримати форму.