Сіль – дуже шкідливий продукт, допустима добова доза якого – лише 5 грамів. Але не варто забувати, що це лише та кількість, яку ми можемо проконтролювати, а скільки ще з’їдаємо не дивлячись – можна тільки уявити.
Тому, редакція підготувала для вас 5 натуральних спецій, які можуть стати прекрасною альтернативою солі, а головне – вони повністю безпечні, – пише FoodOboz .
Естрагон
Він ідеально підходить до страв із риби, птиці, яловичих і овочевих супів, яєць, а також до салатів. Найкраще його додавати наприкінці приготування, так він дасть дуже приємний смак.
Куркума
Найкраще змішати її з імбиром і приправити рис, м’ясні та овочеві страви, смак буде приголомшливим.
Паприка
Цю гостру приправу найкраще додавати замість солі до м’ясних страв. Наприклад, до курки, баранини, а також можна і до риби, але в меншій кількості.
Розмарин
Цю приправу можна додати практично до кожної страви. З картоплею, м’ясом і квасолею вона розкриє себе по одному, а ось наприклад, із піцою і хлібом – зовсім інакше, але також буде дуже смачно.
Коріандр
Ця приправа любить салати, рибу, курку і супи. Найкраще використовувати свіже листя, воно має більш насичений смак, але можна і сухе.
Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини