Олександр Усик розповів про складнощі, які у нього виникли через українське громадянство

Олександр Усик заявив, що йому складно отримати бій проти британця Ентоні Джошуа, через те, що він є громадянином України

Про це Усик заявив у інтерв’ю на власному каналі USYK17 у YouTube, – пише Еspreso.tv.

За його словами, боси світового боксу прагнуть організувати бій за титул абсолютного чемпіона світу між британцями Ентоні Джошуа та Тайсоном Ф’юрі. А йому самому складно отримати великий поєдинок через те, що Україну вважають країною третього світу.



“Боси хочуть зробити мегабій Усі решта – пасажири. Ми просто спостерігаємо за цим і чекаємо чогось… Як громадянину України мені набагато складніше, тому що вони думають, що ми десь далеко, що ми країна третього світу. Вони там між собою щось крутять”, – сказав Усик.

Він закликав Джошуа провести з ним бій, або звільнити титул чемпіона світу в надважкій вазі за версією WBO (Всесвітньої боксерської організації).

“Давайте боксувати. Покажіть, що ви сильніші. Я тут. Я з будь-ким з них буду боксувати хоч сьогодні ввечері. Джошуа, Ф’юрі, Джойс – усі. Я не просто хочу боксувати. Якщо я стою на першому місці WBO, то дайте Джошуа суперчемпіона, а мені регулярний пояс”, – вимагає Усик, який є обов’язковим претендентом на титул WBO, а Ентоні Джошуа – чемпіоном організації.

У британця, який також володіє поясами WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації), на 14 серпня було заплановано бій проти Тайсона Ф’юрі, який є чемпіоном WBC (Всесвітньої боксерської ради). Проте, суд змусив останнього провести до 15 вересня реванш із американцем Деонтеєм Вайлдером.

 

Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини