Топ-3 дивних кухонних лайфхаків за останні 100 років

Ті, хто в дитинстві часто допомагав бабусі на кухні, знають, що вона в курсі багатьох незвичайних лайфхаків. Тож у неї дійсно є чому навчитись. Але не всі поради та хитрощі з минулого покоління є надійними.

Редакція FoodOboz розповість про 3 дивних лайфхаки, які в минулому столітті використовували господині на кухні. Опубліковано на сайті Мsn.



Сода для економії молока

Це сьогодні викидають хоч трохи зіпсоване молоко. А ще колись до молочного напою насипали трохи соди для того, щоб надати солокуватий присмак і продовжити термін придатності.

Для того, щоб зберегти молоко свіжим, додавали в напій соду

Спекти черствий хліб – запросто

З історії усі знають, що у часи “Великої депресії” не було ні грошей, ні їжі. Тож, навіть не йшлося про те, щоб викинути черствий хліб. Його знову і знову повертали до життя: спочатку нарізали невеликими шматками, поливали гарячою водою, після чого запікали у духовці.

Черствий хліб запікали знову

Кориця та апельсини від смердючих продуктів

До речі, цей лайфхак передавався упродовж багатьох поколінь. Для господинь, які не хотіли терпіти неприємний запах деяких продуктів, робили таку махінацію. На повільному вогні вони варили корицю та апельсиновий сік.Від неприємних запахів використовували рідину з кориці та апельсинового соку

 

Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини