“Ця падаль ліпить із себе велику філантропку”. Поклонська заявила, що возить у Херсонську область “гуманітарну допомогу”, Гончаренко оголосив на неї сафарі

Екс-“прокурорка” окупованого Росією Криму Наталія Поклонська, підозрювана в Україні в держзраді та в причетності до заборони в РФ діяльності Меджлісу кримськотатарського народу, заявила, що разом із Росгвардією нібито доставляє продукти та медикаменти в Херсонську області.

Про це вона написала у Telegram 8 березня, – пише інтернет-видання “Гордон“.



“Через відсутність продуктів першої необхідності, життєво важливих медикаментів люди перебувають на межі гуманітарної катастрофи, а в разі отримання зазначених продуктів від нас люди зазнають гоніння – аж до підпалів будинків”, – написала пропагандистка.

Поклонська запевнила, що “допомогу здійснюватимуть на систематичній основі”, оскільки, за її словами, українці та росіяни – “один народ”.

Народний депутат України від “Європейської солідарності” Олексій Гончаренко оголосив у Telegram сафарі на експрокурорку.

“Тварюка, що зрадила Україну заради квартирки в Москві, їздить з окупантами на Херсонщину. Поки її співучасники зривають евакуацію в Сумах і Маріуполі, ця падаль ліпить із себе велику філантропку”, – наголосив він.

Нардеп закликав жителів Херсонської області вистежити й затримати Поклонську.

“Мабуть, перед виїздом в Україну їй наплели про гарантії безпеки, але ж ви знаєте, що Росія своїх завжди кидає. Якщо десь побачите, сміливо затримуйте. По неї в Росії ніхто не кинеться. Інакше Поклонська сюди навіть не приїхала б. Сафарі оголошую відкритим”, – написав Гончаренко.

4 березня жителі Херсона не прийняли “гуманітарної допомоги” Росії, вони вийшли на площу з українськими прапорами. Місто щоденними акціями доводить свою проукраїнську позицію.

Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини