Кільце навколо Азовсталі стислося: рідні захисників Азовсталі просять Ердогана про евакуацію

Рідні захисників Азовсталі звернулися до президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана з проханням допомогти нашим бійцям та евакуювати їх з території заводу в Маріуполі.

З відповідною заявою на пресконференції виступили дружини захисників Азовсталі та мама одного із бійців полку Азов. Вони подякували Туреччині та турецькому народу за підтримку, яку вже надають Україні. Однак зауважили, що часу на зволікання з евакуацією всіх військових з Азовсталі немає, передає видання Факти.

– Кільце навколо Азовсталі стислося – далі тягнути нікуди. Ми віримо, що в особі Ердогана та лідера Китаю Сі Цзіньпіна сам Бог втрутиться і врятує захисників Маріуполя. Їх треба рятувати вже вчора.



Шановний пане Ердогане! Допоможіть, благаємо вас. Об’єднайте зусилля, зверніться до Сі Цзіньпіна і разом із Господом Богом зробіть це – врятуйте Азовсталь. Станьте носіями миру. Цей вчинок буде гідний Нобелівської премії миру, – сказали рідні захисників.

На їхню думку, саме президент Туреччини та президент Китаю залишаються тими лідерами, яким президент РФ Володимир Путін не зможе відмовити у діалозі.

Рідні українських військових також нагадали, що проти захисників Азовсталі застосовують заборонене озброєння. Вони вкотре наголосили, що у наших військових на Азовсталі закінчуються вода, їжа та медикаменти.

Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини