“Тексти йому пише хтось дуже сильний. Він називає речі своїми іменами і нічого не закручує у фантики” – ведуча Фроляк про Зеленського

Українська ведуча Олена Фроляк в інтерв’ю, яке 26 травня опублікували на YouTube-каналі української журналістки Аліни Доротюк, заявила, що вважає дуже сильними публічні звернення українського президента Володимира Зеленського до світової спільноти із закликом допомогти суверенній Україні перемогти російських окупантів.

Про це пише інтернет-видання “Гордон



“Я так і не зрозуміла, хто пише йому ці спічі. Я так розумію, що наскрізні тези диктує він, але тексти йому пише хтось дуже сильний. І це такі абсолютно людські, емоційні тексти, де все названо своїми іменами. Мені здається, ці тексти дуже велику роль грають, – сказала ведуча. – Світ спочатку їх слухав і трохи так прищурювався, а тепер – ні. Просто Зеленський називає речі своїми іменами і нічого не закручує у фантики. І мені здається, прозріння у світі настало завдяки Зеленському так само, завдяки його людяності, його патріотизму. Він тримається просто молодцем”.

Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини