“Я щиро ненавиджу Путіна – ця зграя злодіїв розікрала мою країну, а тепер вбиває людей в Україні” – Панін

Російський актор Олексій Панін, який живе в Іспанії, заявив, що молить Бога про те, щоб Україна перемогла російських окупантів.

Про це він заявив в інтерв’ю, яке 13 липня опубліковали на YouTube-каналі “Недвижимость в Испании с Alegria, передає інтернет-видання Гордон.

Актор заявив, що совість не дозволяє йому мовчати про злочини, скоєні російськими окупантами в Україні.

“Мене так розтоптали в Росії, що мені зараз щось боятися взагалі немає жодного сенсу. Чого я маю боятися? – сказав актор – Я прокидаюся – бомбили Київ, прилетіло у Кременчуці в торговельний центр. Можу я промовчати? Звичайно, можу. Але я особисто не можу, бо розумію, що там ні в чому не винні люди. А наш уряд продовжує стверджувати, що “це не ми”.

Панін наголосив, що щиро вірить у перемогу України над російськими загарбниками.

“Те, що Україна переможе, – я на це сподіваюся щиро. Просто Бога молю: здобудьте перемогу!” – сказав Панін.

Актор припустив, що після перемоги міг би зніматися в Україні.

“Покличуть мене в кіно – із задоволенням поїду. Не покличуть – поїду до Америки. Немає в мене жодних прогнозів. Я зайняв таку позицію – кажу правду. Яким боком мені це виллється – не знаю. Знаю, що щиро ненавиджу [президента РФ Володимира] Путіна, і не тільки тому, що він напав на Україну, він насамперед знищив свою країну, вони розікрали її. Ця зграя злодіїв перетворила мою країну на те, на що перетворила, а тепер ще вбиває людей в Україні”, – підсумував Панін.



 

Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини