У Криму партизани оголосили “полювання” командира РФ, який керував ракетним ударом по Вінниці (фото)

Партизани в Криму оголосили полювання на військового злочинця, який наказав ударити ракетами по Вінниці 14 липня. Анатолій Варочкін командує окремим дивізіоном підводних човнів ЧФ РФ, з одного з яких, за однією з версій, і були запущені ракети, які забрали життя понад 20 мирних жителів Вінниці.

Голову воєнного злочинця Варочкіна українці оцінили у 15 тисяч доларів. Оголошення про винагороду за ліквідацію окупанта або інформацію про нього з’явилися на території окупованого українського півострова, пише “Інсайдер”, – пише Оbozrevatel.



“У Криму оголосили полювання на командира окремого дивізіону підводних човнів ЧФ РФ Анатолія Варочкіна. Саме він наказував обстрілювати Вінницю крилатими ракетами. 15 000$ за ліквідацію. Так оцінили смерть вбивці”, – зазначено в повідомленні.

У Криму оголошено полювання на воєнного злочинця, який наказав запускати ракети по Вінниці 14 липня

Судячи з опублікованих фотографій, партизани пропонують винагороду за інформацію про капітана 1 рангу Варочкіна, або за його ліквідацію. Адреса проживання воєнного злочинця, який наказав вдарити по Вінниці, партизанам вже відомий. Він живе (або зареєстрований) у Севастополі, на вулиці Юмашева у квартирі 108. Місце проживання злочинця вже позначено листівками з текстом “Тут живе вбивця дітей”.

Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини