Під час відвідин Львова блогер відкрив для себе українську кухню.
Американець, який вперше спробував справжнє українське сало та борщ, поділився своїми враженнями з підписниками, – пише ТСН.
Блогер з Лос-Анджелеса з популярного YouTube-проекту “Geography Now” відвідав Україну та вперше скуштував сало.
Під час відвідин Львова він відкрив для себе українську кухню, яка його здивувала та фактично повністю співпала з його гастрономічними смаками.
Перед тим як скуштувати сало, блогер заявив своїй аудиторії, що збирається зʼїсти “свинячий жир з зеленню”.
Американець сказав, що обожнює “жирну-прежирну солону їжу”, і тому сало йому вкрай сподобалось.
Також мандрівник спробував український борщ і сказав, шо “це неймовірно”.
Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини