Росіяни використали обличчя української співачки задля пропаганди: реакція артистки

Таким чином окупанти закликали змінювати громадянство й русифікувати прізвища.

Невгамовні росіяни взялися засмічувати окуповані території України пропагандистськими матеріалами за використання фото українських зірок без дозволу на те, – пише ТСН.

Нещодавно окупанти розвісили на території Мелітополя ганебні рекламні оголошення, які агітували змінювати українські прізвища та громадянство на російське. Обличчям нікчемної пропаганди чомусь обрали учасницю нацвідбору на “Євробачення-2023”, співачку та блогерку FIINKA, справжнє ім’я якої Ірина Вихованець.



Співачка FIINKA / © twitter.com/alexkokcharov

На афіші, яка з’явилася в соцмережі “Х”, співачка вдягнена у вишиванку та вінок. Поблизу неї росіяни розмістили герб країни-агресорки. Також вони закликали, щоб українці під час зміни громадянства на російське, переінакшували прізвища. Одне з таких їм видалося занадто “нацистським”, тому “Галушко” вмить перетворилася на “Глушкову”. Жалюгідні загарбники не забули наголосити й на своєму вже стандартному “очищенні від українського нацизму”.

Співачка FIINKA вже встигла відреагувати на ганебну ситуацію й такий “креатив”. Зокрема, представниця культури Гуцульщини зраділа, що стала обличчям “українського нацизму”. Вона зізналася, що навпаки була б невимовно щаслива, якби нею лякали російських дітей.

FIINKA / © instagram.com/fiinka_official

“Зранку знайомий військовий ЗСУ, який, до речі, родом з Маріуполя, присилає мені ці знімки і каже: “Ірунцьо, як тебе приємно тут бачити”. Господи, злізь та й подивись на це покаяння. Як можна влупити фотографію максимально проукраїнської молодиці, гуцулки для заклику зміни прізвищ? Цікаво, чого саме моя фотографія на обкладинці цієї новітньої інтерпретації “Мини Мазайла”? А, точно. Я ж в одному інтерв’ю сказала, що націоналістка. А тим каліцунам все одно, що нацистка, що націоналістка. Але приємно стати обличчям українського нацизму. Йой, як файно було б аби дітей москальських лякали Фінкою”, – прокоментувала артистка у власному фотоблогу.

Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини