Шторм знищив оборонні загородження Кримського мосту: у мережі опублікували супутникові знімки

Україну днями накрила потужна негода, яка дісталася й тимчасово окупованого Криму. Шторм був настільки потужним, що зруйнував захисні споруди біля Кримського мосту.Про це заявляють різні OSINT-аналітики, зокрема Brian і MT Anderson. Вони також опублікували у мережі супутникові знімки, які підтверджують, що біля Кримського мосту зникли захисні споруди, передає 24 Канал.



У мережі опублікували актуальні супутникові знімки Кримського мосту

Ймовірно, шторм у Чорному морі зруйнував захисні споруди окупантів біля Кримського мосту. Аналітики не відкидають думки, що росіяни могли й самі прибрати бонові загородження, втім таке малоймовірно, адже негода дуже різко накрила півострів.

Крім того, аналітик відділу досліджень зовнішньої та оборонної політики Американського інституту підприємництва Бреді Африк також опублікував у мережі актуальні знімки Кримського мосту. На них видно, що бонові загородження могло змити, або ж їх прибрали навмисно. Також на нових супутникових знімках не видно загороджень для бойових дельфінів окупантів.

Крім того, на супутникових знімках також не видно барж, які росіяни навмисно затоплювали для захисту Кримського мосту. Втім, на супутникових знімках видно декілька суден, які пришвартовані у бухтах. Також біля них є, ймовірно, бонові загородження, але у якому вони стані – невідомо.

Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини