Буданов назвав умови, на яких завершиться війна Росії проти України

Начальник ГУР МО розповів, на яких умовах завершиться повномасштабна війна для України та для Росії. Також Кирило Буданов сказав, якою буде конфігурація післявоєнного світу.

Генерал-лейтенант наголосив, повномасштабна війна завершиться перемогою України, поразкою Росії. Буданов назвав умови для цього, – пише 24 канал.

“Росіяни завжди йдуть на поступки, виключно коли відчувають небезпеку для власного існування”

Очільник ГУР зазначив, що Україна має активно знищувати технічний, виробничий та фінансовий потенціал агресора в його тилу. Нафтобази, заводи, виробничі цикли зброї, ураження стратегічних об’єктів в тилу Росії – це наша законна ціль. І ми це вже вдало виконуємо, зауважив Буданов.



“Класична позиційна “фронтова” війна поступово відходить в минуле. ХХІ століття створює нові виклики як на полі бою, так і в тилу. Хто перший прийме ці виклики та знайде на них гідну відповідь, — той і переможе”, – наголосив головний розвідник.

Додав, мусимо змінювати власну стратегію й тактику відповідно до вимог часу, обставин, наших технічних і мобілізаційних можливостей.

Саме за таких умов українське військо отримає перевагу на полі бою, а значить — матиме більш потужні позиції до початку перемовин про припинення вогню, які рано чи пізно, безумовно, розпочнуться. Головною та беззаперечною умовою для початку таких переговорів має бути звільнення абсолютно всієї захопленої після березня 2014 року української території, – підкреслив Буданов.

Додав, що цього, звичайно ж, можна досягти не тільки комбінованим способом. Втім, для того, щоб це сталося, Україна має отримати суттєву перевагу на полі бою.

Росіяни завжди йдуть на поступки, виключно коли відчувають небезпеку для власного існування. І ми маємо створити у них таке відчуття. Відчуття страху за своє життя, – заявив генерал-лейтенант.

Також зазначив, що для нас програма-максимум – не тільки вихід на конституційні кордони України, але й повний розвал країни-окупанта, який в силу розмірів території агресора може відбутися лише зсередини. Однак, цьому процесу ми маємо максимально сприяти своєю думкою, зброєю, дипломатією та розвідкою.

За інших обставин ранок 24 лютого 2022 року для України буде повторюватися з регулярною періодичністю. Адже саме існування української нації та української держави вже майже 400 років стоїть поперек горла російському диктатору та його холопам, – констатував начальник ГУР.

Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини