Попутного вітру: колишній воєнний ЗСУ втік з чемпіонату Європи в Москву та отримав паспорт Росії

Колишній український воєнний Сергій Кузнєцов вирішив зрадити свою країну та через спорт виїхати закордон. Тепер же борець хизується тим, що став громадянином держави-агресорки.

Українські спортсмени об’єднались навколо Батьківщини з початком повномасштабної війни. Втім, на жаль, з’являлись і персонажі, які зраджували Україну, – пише 24 канал.

Зрадив ЗСУ та рідну країну

Одним із таких став член збірної України з рукопашного бою Сергій Кузнєцов. Хлопець втік з чемпіонату Європи в Польщі, щоб потрапити в Росію, повідомляють російські ЗМІ.



У підсумку спортсмен похизувався тим, що отримав паспорт країни-терористки. Раніше Сергій розповідав, що служив у ЗСУ та бачив “звірства у теробороні”.

Також хлопець жалівся, що не міг побачитися із родичами з Росії. У підсумку борець вирішив піти у професійний спорт, щоб втікти з армії та отримати змогу виїхати закордон.

У підсумку Кузнєцов це і зробив, поїхавши у Польщу на чемпіонат Європи з рукопашного бою. А звідти вже колишні через Чехію дістався Москви, де зміг возз’єднатися із родичами

Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини