В російському Новосибірську масштабно горів склад з пальним: разючі кадри

У Росії не буває жодного спокійного дня без пожеж, вибухів чи “бавовни”. Цього разу вогонь охопив склад з пальним у місті Новосибірськ.

Наразі на місці подій у місті працюють рятувальні служби. Про це повідомляють російські ЗМІ, передає 24 Канал.

У Новосибірську була масштабна пожежа на складі з пальним

За даними російських ЗМІ, пожежа сталася на складі паливно-мастильних матеріалів у Кіровському районі Новосибірська на вулиці Оловозаводська. Загорянню надали третій ранг небезпеки, на місці працюють 55 фахівців і 16 одиниць техніки.



За даними МНС, вогонь охопив площу 4 500 квадратних метрів, пожежникам нібито вдалося локалізувати спалах. У мережі також пишуть, що попередньо постраждали двоє людей, їх винесли з будівлі й намагаються реанімувати.

Як зазначали у російському міністерстві надзвичайних справ, пожежу в Новосибірську локалізовано на 2 450 квадратних метрах. Фахівці буцімто не допустили поширення вогню на велику площу.

Водночас деякі телеграм-канали стверджують, що нібито пожежа виникла на одному з цехів заводу “Автотранзит”. Однак цю інформацію поки не підтверджували ніхто з офіційних джерел.

Варто зазначити, що на кадрах можна побачити, як у місті внаслідок горіння утворився високий стовп чорного густого диму. Його бачили у різних районах Новосибірська.

Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини