Знищено Су-34 та склад БК: у ГУР розповіли деталі “бавовни” на аеродромі “Морозовськ”

Сили оборони 3 серпня атакували російський аеродром “Морозовськ” у Ростовській області Росії. У Головному управлінні розвідки нарешті розкрили деталі, що саме було уражено на цьому летовищі.

На аеродромі “Морозовськ”, за даними української розвідки, є ураження авіаційної техніки ворога. Окрім того, пошкоджена також і інфраструктура самого летовища, – пише 24 канал.

Які наслідки ураження по аеродрому “Морозовськ”

У ГУР МО зазначили, що дані космічної розвідки свідчать, що внаслідок вогневого ураження військового аеродрому держави-агресора Росії “Морозовськ” у Ростовській області 3 серпня 2024 року знищено винищувач-бомбардувальник Су-34.

Ще два російські літаки такого ж типу ймовірно пошкоджено уламками – поруч із бортами зафіксовано вирви від вибухів, – наголосили у розвідці.



Представники Головного управління розвідки також зауважили, що на летовищі повністю знищено ворожий склад авіаційного озброєння – від вторинної детонації російських боєприпасів на території аеродрому та довкола нього видно великі площі випаленої землі.

“Чотири технічні будівлі та два ангари на авіабазі “Морозовськ”, розташованій за 265 кілометрів від лінії фронту, також зазнали чітко помітних з космосу пошкоджень”, – написали в ГУР.

Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини