В авіакатастрофі в Бразилії загинули всі, хто був на борту: декілька осіб не встигли на літак

У Бразилії поблизу Сан-Паулу в п’ятницю, 9 серпня, впав літак. Відомо, що на борту загинули всі пасажири та екіпаж – загалом 61 людина.


Інцидент стався близько 13:30 у місті Вінедо, що приблизно за 80 кілометрів на північний захід від Сан-Паулу. Декільком людям пощастило не сісти на цей рейс, що летів з міста Каскавел до Гуарульюса, та врятуватися від смерті,  пише 24 канал.

Що відомо про пасажирів літака

Попередньо встановлено, що на борту літака перебували 57 пасажирів і 4 члени екіпажу. Усі вони мали при собі документи, видані Бразилією.



Серед пасажирів були лікарі, які прямували на семінар.

Це були люди, які звикли рятувати життя, а тепер втратили своє в таких трагічних обставинах,
– сказала місцева влада.

Декілька пасажирів не потрапили на літак. Один із них розповів, що принаймні 10 людей чекали не на тому виході та спізнилися на рейс. Вони благали працівників аеропорту про допомогу, але на літак їх таки не пустили.

У мене тремтять ноги. Тільки Бог знає, як я почуваюся. Слава Богу, ми не сіли в той літак, – сказав один із чоловіків після того, як дізнався, що літак розбився.

До слова, літак впав поблизу житлових будинків. Унаслідок цього пошкоджене одне із помешкань. Ніхто з мешканців не постраждав.

“Він обертався, але не рухався вперед. Невдовзі він упав з неба і вибухнув. Я майже вірю, що пілот намагався уникнути сусіднього району, який густонаселений”, – сказав один з очевидців трагедії.

Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини