Вночі окупанти вдарили по Київщині: під завалами загинули батько та його 4-річний син

Під нічним ударом ворога 11 серпня перебувала й Київщина. Внаслідок ворожої ракетної атаки там, на жаль, загинули мирні жителі.

Сьогодні вночі сталося падіння уламків ракети на приватні житлові будинки у Броварському районі. Через це загинули батько та син, – пише 24 канал

Внаслідок балістичного удару на Київщині є загиблі

Орієнтовно о 00:30 та 00:38 у Броварах, за даними місцевих телеграм-каналів, прогриміло кілька потужних вибухів. Тоді повідомляли про роботу протиповітряної оборони. Відповідну інформацію про ППО підтверджував й Віталій Кличко.



Повітряні сили незадовго до цього попереджали про загрозу застосування балістичного озброєння з півночі. Як з’ясувалося пізніше, внаслідок атаки уламки ракети впали на приватні будинки у Броварському районі.

Троє людей тяжко травмовано, серед яких 13-річна дитина. Ще двоє: 35-річний чоловік і його 4-річний син – опинилися під завалами будівлі. На жаль, під час пошуково-рятувальних робіт їх знайшли загиблими, – розповіли рятувальники.

“Київщина. Росіяни вбили 4-річну дитину та її батька. Також було тяжко травмовано 13-річну дитину. Росія продовжує вбивати людей. Україна ж знищує воєнні об’єкти ворога. Щоб припинити вбивство цивільних українців, потрібно позбавити Росію можливостей вбивати. Необхідно знищити її воєнну інфраструктуру, оскільки інших аргументів ворог не сприймає”, – прокоментував цю трагедію керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак.

В Офісі генпрокурора повідомили, що за процесуального керівництва Київської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни

Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини