“Ми ніколи не пробачимо”: Yarmak зустрівся з полоненим фанатом-окупантом та записав сильне звернення до росіян

Репер та військовий Yarmak (Олександр Ярмак) на Донеччині зустрівся зі своїм фанатом – полоненим вояком російської окупаційної армії, який уклав контракт та прийшов на українську землю зі зброєю.

Відео своєї розмови з 23-річним Вовою з Саяно-Горська, який знаходиться за понад 3 тисячі кілометрів від Донбасу, артист виклав на своєму YouTube-каналі, – пише Таблоїд.



“Це мало колись статися, тому що відео (на його пісню) “Сердце пацана” на YouTube має 233 мільйони переглядів, 25% яких із Росії”, – зазначив Ярмак.

Ярмак і полонений окупант

Він висловив свою повагу бійцям роти оперативного призначення 35-го полку Нацгвардії України, які узяли в полон цього “персонажа” на Покровському напрямку.

Наприкінці відео Yarmak звернувся до росіян їхньою мовою.

“Мене багато хто знає, багато хто ріс на моїх піснях. Я завжди співав про добро та справедливість і завжди так жив. Останнє, що я скажу російською мовою: залишайтеся вдома. Займіться своїми родинами, своїми домами, своїми територіями і, передусім, владою, яку узурпували бандити і терористи світового масштабу”, – закликав він.

Полонений російський окупант виявився фанатом Yarmak

“Ми ніколи не пробачимо вбивства наших близьких, наших дітей, мільйони зламаних доль, стерті міста. Росія за це поплатиться, Росія вийде з наших територій і перепросить, і заплатить репарації. Україна захищається. Захищається як може, всіма можливими методами та засобами, і має на це повне моральне право. Ми змусимо поважати наш народ, нашу країну та нашу суверенність. Не скоюйте помилок, за які через роки буде соромно і вам, і вашим дітям”, – додав репер.

Тим, хто вже перебуває у російських військах, але не хоче бути окупантом, не хоче вмерти або бути покаліченим на українській землі, Ярмак лишив контакти, за якими їм варто звернутися, щоби здатися в полон.

Олександр Ярмак

“Якщо Україна складе зброю, зникне наш народ і наша країна. Якщо Росія складе зброю на українській землі, просто закінчиться війна”, – підсумував Олександр.

Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини