У Ростовській області Росії запалала ще одна нафтобаза: місцеві чули гучний вибух

Місцеві жителі Ростовської області Росії публікують візуальний контент у соцмережах, який підтверджує: там горить ще одна нафтобаза. На додачу до Пролетарська, пожежу фіксують у Камєнському районі.

Вогонь помітили після гучного вибуху. Російська телеграм-канали пишуть про ймовірну атаку безпілотників, як зауважив 24 Каналхоча місцева влада в особі губернатора запевнила, що Ростовську область атакували 4 БпЛА та їх збили.

Нова пожежа на нафтобазі у Ростовській області: що відомо

Наразі відомо, що кілька сильних вибухів пролунали в Ростовській області приблизно між 2 і 3 годинами ночі 28 серпня. Звісно, там працювала система російської ППО, але, схоже, не надто результативно.



Через деякий час очевидці почали писати у соцмережах про спалахи та вогонь в районі нафтобази під Каменськ-Шахтинськом. Вибухи чули також у Новошахтинську, Аксаї та в самому Ростові.

Згодом з’явилися й відео, які показали масштабну пожежу на нафтобазі “Глубокинська” у Камєнському районі, що розташований на північному сході Ростовської області, неподалік окупованої частини Луганщини.

Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини