Перекрито трасу, евакуйовано залізничну станцію: яка ситуація після вибухів у Тверській області

Безпілотники вночі 21 вересня атакували Тверську область. Після цього у регіоні одразу почали евакуацію населення та перекрили деякі дороги.

Відомо, що під обстріл цієї ночі потрапив арсенал Головного ракетно-артилерійського управління (ГРАУ) міністерства оборони Росії в селищі Октябрське. Цей склад розташований поблизу міста Торопець, яке атакували у середу, 18 вересня, пише  24 Канал.

Яка ситуація у Тверській області після нічної атаки БпЛа

Після атаки по Торопецькому району Тверської області у регіоні розпочалася евакуація. Схоже, ситуація там непроста, адже пожежу було видно навіть із самого Торопця, а це за 16 кілометрів. Усі “заходи безпеки” місцева влада розпочала на тлі заяв, що нібито російська ППО успішно відбила атаку безпілотників.



Як повідомляють російські ЗМІ, зокрема, о 3 ночі “у зв’язку з інцидентом” евакуювали залізничну станцію Стара Торопа. Скасували також рейси декількох пасажирських поїздів, а деякі інші відправилися із затримкою альтернативними маршрутами.

Також перекрили рух усіх видів транспорту трасою федерального значення М-9 “Балтія” у Тверській області.

Окрім того, багато росіян, які перебували поблизу місця атаки, самостійно повтікали звідти, не чекаючи евакуації, – “на всякий випадок”. У російських телеграм-каналах подейкують, що в Октябрському розташований “секретний об’єкт”, де могла зберігатися ядерна ракета “Сатана” та інші види зброї, які могли б стерти в порох десятки кілометрів навколо.

До слова, ситуація після нічної атаки у Тихорецькому районі Краснодарського краю не гірша. Зокрема, туди неможливо проїхати автошляхом зі сторони Виселківського району. Окрім того, звідти евакуювали 1,2 тисячі осіб.

Зауважимо, що ще вранці 21 вересня російська влада заявила про “перехоплення” та “знищення” понад 100 дронів:

  • 53 безпілотники над територією Брянської області,
  • 18 над територією Краснодарського краю,
  • 5 над територією Калузької області,
  • по 3 над територіями Тверської та Бєлгородської областей,
  • ще по 1 над територіями Смоленської, Курської областей і Криму,
  • 16 над акваторією Азовського моря.
Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини