Все життя мріяла так назвати, – блогерка Юлія Верба розсекретила ім’я новонародженої донечки

Блогерка-мільйонниця Юлія Верба, яка родом з Івано-Франківська, розсекретила ім’я новонародженої донечки. Відомо, що днями дівчина вперше стала мамою. Дитину вона народила від хлопця, якого звати Костянтин.

На своїй сторінці в інстаграмі Юля зізналася, що для малечі обрала ім’я Роза. Вона заявила, що завжди мріяла так назвати донечку, адже кожна дівчина – це квітка, про яку потрібно піклуватися, – пише 24 канал.



Деякі підписники Верби почали писати, що українською це ім’я звучить як Троянда, а Роза – російська версія. Однак блогерка спростувала цю інформацію і прокоментувала зауваження прихильників.

Троянда – це квітка. А Роза і в Америці Роза. Rose. Боже, як я кайфую. Це єдине ім’я, яким би я хотіла, щоб як альтернатива назвали мене. Юля обожнюю. Але якби що, то від Рози теж не відмовилася, – написала Юля у телеграмі.

Верба додала, що бабусю її тата також звали Розою.

Юля зауважила, що вони з Костянтином одразу обрали ім’я як для дівчинки, так і для хлопчика. Хоч у чоловіка блогерки завжди є своя думка, але він погодився, аби донечку звали Розою.

Юля Верба

Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини