Кремлівський пропагандист Кулага допоміг ліквідувати російського комбата

Російський пропагандист Дєніс Кулага не лише сам отримав поранення на фронті, а й допоміг ліквідувати російського командира. У мережі окупанти вже почали істерити через дії так званого “воєнкора”.

Про це у своєму телеграм-каналі розповів журналіст Денис Казанський. Він також додав скриншоти та відео, як у російських пропагандистських каналах обурюються діями Кулаги, – пише 24 канал.

Як російський “воєнкор” допоміг ліквідувати окупантів

У понеділок, 30 вересня, у мережі з’явилися кадри з воєнним кореспондентом прокремлівського видання “Ізвєстія” Дєнісом Кулагою. Він вирішив зняти сюжет про бої біля Часового Яру на Донеччині.



Пропагандиста віддали військовим, щоб ті провели “екскурсію”. Однак, щось пішло не так. Під час поїздки на квадроциклі українські захисники вдарили FPV-дронами по окупантах. У результаті Кулага зазнав поранення та був госпіталізований.

Втім, виявилося, що через пропагандистський сюжет загинули російські військові. У мережі не називають кількість втрат, однак окупанти у мережі обурюються, що через Кулагу загинув командир батальйону Євгєній Смірнов з позивним “Єрмак”.

Як розповідають у мережі, комбат Смірнов супроводжував пропагандиста на лінії фронту, однак вони потрапили під удар. За словами окупантів, військових разом з “воєнкором” атакували відразу 8 дронів. Усі, хто був з Кулагою загинули, вижив лише так званий “воєнкор”.

Нині ж окупанти в істериці записують відео з прокльонами Кулаги. Мовляв, саме через нього загинули російські військові.

Також у мережі поширюють фото “воєнкора”, через якого загинув комбат. Ба більше, окупанти обурені, що атаку дронів та смерть військових показали у прямому ефірі на пропагандистському каналі.

 

Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини