Під ударом склади з КАБами: дрони СБУ відпрацювали по військовому аеродрому “Борісоглєбськ”

Дрони Служби безпеки України успішно відпрацювали по військовому аеродрому “Борісоглєбськ”. На території летовища не лише базуються СУ-35 і СУ-34, а й розташовані склади з КАБами.

Наслідки успішної атаки зафіксували навіть супутникові знімки, на яких видно щонайменше 4 осередки пожежі на аеродромі. Про це повідомили джерела 24 Каналу.

Дрони СБУ успішно атакували аеродром “Борісоглєбськ”

Джерела підтвердили, що вночі дрони СБУ, а також ССО та інших Сил оборони успішно атакували склади з КАБами, стоянки літаків СУ-35 і СУ-34, а також місця зберігання авіаційного пального на військовому аеродромі “Борисоглєбськ”. Це летовище розташоване у Воронезькій області, і саме звідти злітають ворожі літаки, які завдають авіаударів по прифронтових містах і селах.



Вночі росіяни писали в соцмережах про роботу ППО, прольоти великої кількості безпілотників та потужні вибухи й пожежу в районі місцевого аеродрому.

Й хоча росіяни традиційно стверджують про нібито “успішне відбиття атаки”, однак супутниковий моніторинг зафіксував чотири осередки пожеж на території “Борісоглєбська”.

СБУ продовжує проводити активні заходи, щоб зменшити спроможність ворога тероризувати мирні українські міста винищувачами з КАБами. Демілітаризація російських військових аеродромів триватиме, бо ворог не повинен почуватися спокійно навіть на своїй території,
– додали джерела в СБУ.

До слова, уночі 3 жовтня вибухи лунали й у інших областях. Зокрема, гучно було на Бєлгородщині, де окупанти заявили про нібито “збиття” 73 безпілотників. Втім, реальні наслідки говорять за себе. Так, на Бєлгородщині спалахнули масштабні пожежі, а у мережі росіяни бідкаються, що дрони нібито відпрацювали по складу боєприпасів у Муромі.

Також дрони фіксували у Казані. Там навіть закрили аеропорт через атаку. Відомо, що затримували рейси на виліт та на приліт. Водночас на скільки їх затримали, невідомо. Згодом керівник ЦПД написав, що станом на 8:20 БпЛА долетіли до Казані.

Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини