Пожежа у Москві: у російській столиці горів “дім-корабель”, є загиблі

У центрі Москви на вулиці Велика Тульська горів знаменитий “дім корабель”, очевидці повідомляли про крики на допомогу, які чули з приміщень. Внаслідок пожежі також є загиблі.

Про це повідомляють російські пабліки, передає 24 Канал. Відомо, що пожежа у столиці Росії спалахнула сьогодні вночі 10 жовтня, за попередньою інформацією, загоряння виникло приблизно о 04:00 ранку.

“Будинок-корабель” у Москві горів

Як повідомляють російські ЗМІ, загоряння почалося на 6 поверсі будинку. Полум’я швидко перекинулося на сусідню квартиру. На місці пожежі працювали щонайменше чотири пожежні машини. Також біля будинку стояли два авто швидкої допомоги



Будова не газифікована, але очевидці стверджують, що чули глухі звуки, схожі на вибухи. Квартира у цьому будинку вже горіла на початку 2024 року. Тоді палали балкони та кімната на 11-му поверсі.

За попередньою інформацією, внаслідок пожежі померли 2 людини, ще 1 особа отримала поранення, її передали до рук медиків. Згідно з оприлюдненою інформацією, рятувальникам вдалося загасити пожежу площею 55 квадратних метрів.

До слова, “дім-корабель” – це 14-поверховий житловий будинок на Великій Тульській вулиці в Москві. Також його називають “Титанік”, “будинок атомників”, “будинок парубка” та “лежачий хмарочос”.

Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини