BMW, права на 9 пісень, земельні ділянки: суд конфіскував майно зрадниці Таїсії Повалій

У вересні Міністерство юстиції України звернулося до Вищого антикорупційного суду з позовом про застосування нових санкцій проти Таїсії Повалій, яку визнали державною зрадницею. Тепер колегія суддів задовольнила клопотання Мін’юсту.

Відтак, Вищий антикорупційний суд ухвалив рішення про конфіскацію майна виконавиці та колишньої депутатки від “Партії регіоні”, передавши його у власність держави. Стало відомо, що саме суд конфіскував у Повалій.

Вищий антикорупційний суд України ініціював стягнення автомобіля BMW та пристрою вітчизняного виробництва для відстрілу набоїв, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії.



Крім того, в артистки конфіскували майнові права на дев’ять пісень, серед яких “Обниму тебя”, “Любить, понимать и слушать”, “Ангелы-хранители”, “Назавжди”, “Просто я хочу”, “Доброе утро” та інші.

До цього переліку також увійшли різні об’єкти нерухомості, що належать артистці. Це сім земельних ділянок у Київській області загальною площею 9,3095 га, а також житловий будинок площею 442,8 кв. м і домоволодіння площею 101 кв. м. Також накладено арешт на ще один автомобіль BMW X5 та три пристрої вітчизняного виробництва для відстрілу боєприпасів несмертельної дії.

Санкції застосовано відповідно до пункту 1-1 частини 1 статті 4 Закону України “Про санкції”.

Нагадаємо, в лютому 2023 року Служба безпеки України оголосила Таїсії Повалій заочну підозру в державній зраді. Звинувачення проти неї включають колабораціонізм, підтримку російської агресії та заклики до війни.

Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини