12 речей, через які сваряться пари

У всіх людей, що живуть разом, час від часу виникають конфлікти через побутові питання. Розповімо, через що пари сваряться найбільше. Пишіть в коментарях, скільки у вас збігів!

-Температура. Чудово, коли обоє люблять приблизно однакову температуру в приміщенні. Складніше, коли один обожнює тепло і постійно норовить включити обігрівач, а другий тільки і чекає, щоб відкрити вікно. Комусь точно доведеться терпіти дискомфорт.



-Розкидані речі. Навіть якщо всі в родині далеко не чистюлі та акуратисти, важко залишатися спокійним, коли спотикаєшся об шкарпетки чи гребінець.

-Будильник. Уявіть ситуацію: ви хочете з ранку поспати, а ваша друга половинка поспішає на роботу, але ніяк не може прокинутися і постійно переставляє будильник. В результаті не висипається ніхто.

-З’їдені ласощі. Залишити з вечора шматочок тортика, а з ранку не виявити його в холодильнику – вельми поширена ситуація!

-Смартфон під час приймання їжі. У сучасному світі гаджети – невіддільна частина нашого існування. Але як же дратує, коли друга половинка за сніданком або вечерею утикається в телефон!

-Вкрадений шматочок. З чужої тарілки завжди безумовно смачніше. Але це не привід «красти» їжу!

-Порожня сковорідка в холодильнику. Звичайно, адже можна почекати, поки посуд сам прийде в раковину і сам помиється. Але куди простіше уникати конфлікту і хоча б прибирати порожній посуд в раковину.

-Тюбик пасти. Хтось видавлює зубну пасту зверху вниз, а хтось – хаотично. Чим не привід для конфлікту?

-Кришка унітазу. Так, скільки сімей сварилися через неопущену кришку.

-Туалетний папір. Тут є цілих два приводи для конфлікту. По-перше, відсутність нового рулону або невикинута втулка. І це в найбільш невідповідний момент! По-друге, неправильно повішений папір. Тут точно у кожного свої переваги.

-Неприбране волосся в зливі. А потім ще скарги на забиту ванну.

-Нігті на підлозі або на столі. Навіть якщо ви дуже близькі, не варто залишати шматочки себе повсюди.

За матеріалами Тут цікаво

Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини