“Айву запечіть з картоплею, часником і розмарином. Ваш мозок буде в нокауті” – Євген Клопотенко

Ви нічого не знаєте про листопад, якщо не їсте хурму, чорну редьку і айву

Це три ключові продукти цього періоду. Тому от вам завдання на завтра: підіть на ринок, купіть їх, поцьомайте і подякуйте світові, що ці продукти є у вашому житті. Що з ними робити та з чим поєднувати – я розповім, – пише Газета.юа.

Хурма – то листопадовий ceкc. Обожнюю ту, що м’яка та волога всередині. Її їси так, ніби висмоктуєш чиюсь душу. Тверда хурма ніякого сенсу не має, тому я її не визнаю. Тільки та, що соплива. Вона крута з ванільним морозивом та шоколадом. Про солоний варіант потім якось розповім (привіт, інтрига).



Чорна редька для багатьох виглядає як уpoдєц. Не така яскрава, не така приваблива. Але засуньте свій снобізм куди подалі, бо чорна редька чарівна. Посмажте її на вершковому маслі разом з яєчнею та oxpiнiйтe.

Айва. Варення – то круто, але спробуйте запекти айву разом з картоплею, часником і розмарином. Ваш рот та нещасний мозок будуть в нoкayтi. Бо цей смак, бляxa, чудовий. Тупо сльозки щастя.

 

Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини