Домашня нутелла: простий і оригінальний рецеп

Приготовану домашню нутеллу зберігайте в холодильнику до 2 тижнів. Якщо у вас не має молочного шоколаду, ви можете замінити його на 80% чорний шоколад.

Домашню шоколадну пасту найкраще смакувати з хрустким хлібом, свіжими булочками або млинцями. Гайда готувати шоколадний смаколик разом зі Смачно 24!

Інгредієнти:

Волоські горіхи 70 г
Молоко 40 мл
Молочний шоколад 100 г
Цукор 40 г
Вершкове масло 40 г

Домашня нутелла. Дуже смачний десерт | Львів — місто натхнення



Рецепт приготування

  1. Ретельно почистіть волоські горіхи, підсмажте їх на сухій сковорідці та перетріть у блендері до консистенції крихти.

2. Додайте в чашу блендера цукор, подрібнений шоколад та ще раз подрібніть горіхи.

3. На паровій бані розтопіть шоколадну масу, влийте до неї молоко та масло. Постійно помішуйте шоколадну пасту, доведіть до легкого кипіння та зніміть з паровою бані.

4. Охолодіть шоколадну пасту, перелийте її у посудину та зберігайте домашню нутеллу у холодильнику до 2 тижнів. Смачного!

Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини