Домашнє шоколадне печиво з 5 інгредієнтів

Домашнє печиво набагато корисніше і безпечніше, ніж магазинне – це факт, тому що в ньому точно не буде ніякої “хімії” і шкідливої пальмової олії.

Ви повністю можете контролювати всі інгредієнти, які будуть використовуватися для приготування, а також, що важливо, ви з легкістю заміните деякі з них на свій смак.

Редакція підготувала для вас найпростіший рецепт домашнього печива з 5 компонентів,  – пише Оbozrevatel.



Інгредієнти:

  • молочний, чорний шоколад – 300 г
  • яйця – 1 шт.
  • борошно – 85 г
  • розпушувач – 1 ч. л.
  • горіхи, цукати, родзинки або М&M – 100 г

Спосіб приготування:

  1. На водяній бані або в мікрохвильовій печі розтопити шоколад, але не гріти.
  2. До нього додати борошно, розпушувач, яйце, горіхи, шоколадну крихту і перемішати добре.
  3. Руками формуємо кульки і викладаємо на деко так, щоб між ними була відстань, інакше вони склеяться.
  4. Кожне прикрасьте горіхами або шоколадною крихтою, відправте в розігріту духовку всього на 10 хвилин за 180 °С.

Важливо, що коли будете діставати печиво з духовки, всередині воно буде вологим, так і повинно бути. Печиву потрібно дати повністю охолонути, і тоді воно буде тримати форму.

Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини