Перець “Шоколад”
Овоч має не тільки шоколадний колір, але й аромат. Такий перець дивує солодким смаком і своєю урожайністю. Вважається надзвичайно корисним продуктом. Містить багато вітаміну С.
Гарбуз “Солодка пампушка”
Це один із найбільш солодких сортів гарбуза у світі. Окрім дивного зовнішнього вигляду відрізняється від своїх родичів – яблучним присмаком. Такий диво-овоч добре зберігається – до 10 тижнів. Готується, як і звичайний гарбуз. Особливо смакує фарширований м’ясом та овочами.
Кукурудза “Хопі”
Від синього, червоного, блакитного до чорного – так забарвлені зернята кукурудзи “Хопі”. Кулінари обожнюють цей сорт. З нього виходять смачні та барвисті чіпси. Також цінується, як декоративний елемент.
Цвітна капуста “Чеддер”
Свою назву ця капуста отримала на честь всесвітньовідомого сиру. Та смак її нічим не відрізняється від звичайної цвітної капусти. Невибаглива у догляді. Відноситься до середньо ранніх сортів.
Баклажан “Яєчний”
Цей сорт баклажанів відомий мініатюрним розміром плодів. Зазвичай, шеф-кухарі подають “Яєчний” сорт баклажану тушкованим. Він чудово смакує і ніколи не гірчать, на відміну від своїх “синіх” родичів.
Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини