Журналіст видання Forbes порадила мандрівникам вирушати замість Парижа до Києва. Серед плюсів української столиці вона згадала відносно невеликий потік туристів, прекрасну кухню і відкритий доступ до всіх пам’яток.
“Минулого року Київ відвідало 1,6 мільйона людей, в той час, як у Париж навідалися 83 мільйони”, – відзначає автор матеріалу Рана Гуд. Низький потік туристів, за її словами, – це вільний доступ до цікавих місць міста і місцевої кухні.
Вона також зазначила, що повечеряти в українській столиці можна смачно і не за захмарними цінами. У переліку пам’яток вона згадала Києво-Печерську Лавру з її соборами і печерами, Михайлівський Золотоверхий монастир, Володимирський собор, Золоті ворота, Національний оперний театр та інші.
Щодо кухні автор акцентує увагу на українському борщі, називаючи його “must-try”, а також на традиційних голубцях. Ще у матеріалі згадується про близькість Києва до Чорнобиля, і можливість здійснити екскурсію в зону відчуження.
За матеріалами Радіо Максимум.