Туреччина готується до виходу з обмежувальних заходів. Але готельно-ресторанний бізнес змінить внутрішні правила для персоналу й відвідувачів.
15 травня Туреччина планує відкритися для внутрішнього туризму. До кінця серпня планується приймання й іноземних гостей. Спершу запрацюють готелі, в яких є сертифікати про відсутність коронавірусу, пише Ahaber.
Крім того, ресторани на території готелів повинні забезпечити соціальне дистанціювання. Також турецькі готельєри відмовляться від шведського столу для забезпечення епідеміологічної безпеки туристів після відкриття готелів.
Деякі заходи запрацюють не лише в готелях, але і в кафе, ресторанах та інших розважальних закладах курортів. Вимоги до персоналу зростуть: їх зобов’яжуть перед початком робочого дня проходити медогляд, працювати в рукавичках і масках, в деяких випадках може бути використана спеціальний захисний одяг.
Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини