Гранат містить багато масел, які покращують роботу мозку та серця. Але мало хто вміє обібрати цей фрукт, не забризкавши всю кімнату.
Про це пише Газета.юа.
Лайфхак з очищення:
1. Зрізати ножем верхівку з хвостиком так, щоб з’явилися білі прожилки.
2. Зробити невеликі надрізи уздовж граната, бажано уздовж цих світлих прожилок.
3. Перевернути фрукт зрізом донизу. Стукати столовою ложкою по шкірці. Постукування мають бути помірними й рівномірними по всій поверхні граната. Так зерна почнуть самі сипатися в посудину без пошкоджень.
Також гранат можна покласти в невеликий целофановий пакетик перед тим, як почати стукати по ньому ложкою. Це врятує вас від випадкових бризок. Всього 30 секунд – і всі зерна в тарілці.
Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини