Як приготувати какао з маршмеллоу: святковий рецепт

Какао з маршмеллоу – ароматний напій взимку, який зігріває та покращує настрій у святкові дні.

Гарячий, ароматний какао з маршмеллоу – особливо актуальний взимку, передає 24 канал.

Какао з маршмеллоу

Інгредієнти:



​– 2 ст. л. какао-порошку;
– 1 ст. л. цукру;
– 0, 5 л молока 2,5%;
– 10 г ванільного цукру;
– 1 ч. л. кориці;
– 1 ст. л. маршмеллоу.

У каструлі підігрійте молоко на середньому вогні. Додайте какао-порошок, цукор, ретельно змішайте до однорідної маси, щоб не було грудочок.

Додайте корицю, ванільний цукор. Варіть п’ять хвилин, доведіть до кипіння.

Залиште під кришкою на 2 хвилини, щоб какао настоялося.

Розлийте у чашки та прикрасьте маршмеллоу.

Какао з апельсином

Інгредієнти:

​– 2 ст. л. какао-порошку;
– 1 ст. л. цукру;
– 0, 5 л молока 2,5%;
– 10 г ванільного цукру;
– 1 ст. л. цедри апельсину;
– 1 ст. л. маршмеллоу.

У каструлі підігрійте молоко на середньому вогні. Додайте какао-порошок, цукор, ретельно змішайте до однорідної маси, щоб не було грудочок.

Ретельно помийте апельсин. Натріть на терку цедру одного апельсина. Змішайте цедру окремо у мисці з двома ложками теплого молока та влийте суміш у каструлю до какао.
Додайте корицю, ванільний цукор, доведіть до кипіння.

Залиште під кришкою на кілька хвилини, щоб какао настоялося.

Розлийте у чашки та прикрасьте маршмеллоу.

Какао з імбирем

Інгредієнти:

​– 2 ст. л. какао-порошку;
– 1 ст. л. цукру;
– 0, 5 л молока 2,5%;
– 10 г ванільного цукру;
– 1 ч. л. імбиру (порошок);
– 1 ст. л. маршмеллоу.

У каструлі підігрійте молоко на середньому вогні. Додайте какао-порошок, цукор, ретельно змішайте до однорідної маси, щоб не було грудочок.

Додайте імбиру, ванільний цукор, доведіть до кипіння.

Залиште під кришкою на декілька хвилини, щоб какао настоялося.

Розлийте у чашки та прикрасьте маршмеллоу та тертим шоколадом. Смачного!

Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини