Скрембл та тости з авокадо – це, звісно, смачно, але сирники залишаються поза конкуренцією. Вони є найулюбленішим сніданком. Багато хто дотримується правильного харчування та обмежує себе у вживанні цукру. Тож таким людям не дуже підходить класичний рецепт сирників. Але навіть і з такої ситуації є вихід.
Нутриціологиня Анастасія Бєлоус поділилася рецептом сирників без борошна та цукру. Опубліковано в Instagram.
Інгредієнти:
- Кисломолочний сир – 150-170 г (бажано обирати більш сухий)
- Яйця – 1 шт.
- Банан – 1\2 шт
- Кокосова стружка – 1 ч. л.
- Лимонна цедра – 1\2 ч. л.
- Кориця
Спосіб приготування:
- Змішати всі інгредієнти в блендері до кремової маси. Залишити на 15 хвилин або на ніч у холодильнику.
- Змочити руки водою та викласти сирники за допомогою ложки на добре розігріту пательню.
- Смажити на середньому вогні під кришкою. За потреби можна додати кілька крапель води для утворення пари.
Перед подачею дати сирникам трохи постояти та охолонути – будуть краще тримати форму. Подавати з подрібненими ягодами.
Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини
Посмотреть эту публикацию в Instagram