Як приготувати сирники без борошна та цукру: рецепт від експерта

Скрембл та тости з авокадо – це, звісно, смачно, але сирники залишаються поза конкуренцією. Вони є найулюбленішим сніданком. Багато хто дотримується правильного харчування та обмежує себе у вживанні цукру. Тож таким людям не дуже підходить класичний рецепт сирників. Але навіть і з такої ситуації є вихід.

Нутриціологиня Анастасія Бєлоус поділилася рецептом сирників без борошна та цукру. Опубліковано в Instagram.

Інгредієнти:

  • Кисломолочний сир – 150-170 г (бажано обирати більш сухий)
  • Яйця – 1 шт.
  • Банан – 1\2 шт
  • Кокосова стружка – 1 ч. л.
  • Лимонна цедра – 1\2 ч. л.
  • Кориця

Спосіб приготування:

  • Змішати всі інгредієнти в блендері до кремової маси. Залишити на 15 хвилин або на ніч у холодильнику.
  • Змочити руки водою та викласти сирники за допомогою ложки на добре розігріту пательню.
  • Смажити на середньому вогні під кришкою. За потреби можна додати кілька крапель води для утворення пари.

Перед подачею дати сирникам трохи постояти та охолонути – будуть краще тримати форму. Подавати з подрібненими ягодами.



 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Анастасія Бєлоус•нутриціолог🧚🏻 (@nastya_belous_)

Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини