Історія кавунів корінням сягає в XX століття до н.е., перші згадки про круглі зелені ягоди зустрічаються в документах, що розповідають про життя племен Південної Африки. У Стародавньому Єгипті доказом вживання кавунів служать добре збережені кісточки, виявлені в гробниці Тутанхамона (існувало повір’я, що кавуни слід в обов’язковому порядку відправляти з померлим чоловіком, щоб вони служили їжею в потойбічному світі).
Кавун — ідеальні ласощі в сонячні, літні дні. Багато хто з нас навіть не думали про спосіб нарізки кавуна, так як це і так дуже просто. Але побачивши цю революційну техніку нарізки ви ніколи більше не будете робити це інакше. Ймовірно, ви помічали, що звичайна нарізка кавуна не надто економічне рішення, так як часто залишається багато смачної м’якоті в сміттєвому відрі.
І найстрашніше — це те, що зазвичай залишається безліч недоїдків після вживання. Як круто нарізати кавун? Спочатку розріжте кавун навпіл за допомогою невеликого надрізу по центру, а потім вглиб плода. Потім переверніть кавун і почніть обрізати шкірку. Не турбуйтеся про решту білих частин, так як ви можете обрізати їх пізніше.
Після того, як кавун очищений від шкірки — розрізайте його на довгі, прості шматочки. Переверніть дошку на 90 градусів і нарізайте знову в протилежному напрямку. Візьміть велику миску, ту, яка відповідає кавуну і помістіть її над ним. Переверніть дошку знову і ви отримаєте миску з ідеально нарізаними шматочками кавуна. Правда, круто вийшло?
Дивіться відео:
За матеріалами Пошепки
Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини