Для підвищення захисту організму від інфекцій взимку медики радять вживати гранат. Вони пояснюють, що знижуючи активність вільних радикалів в організмі, його плоди можуть допомогти підвищити імунітет і опірність сезонним хворобам.
Експерти підкреслюють особливу роль харчування в справі зміцнення імунітету і рекомендують вживати взимку гранат, повідомляється на порталі Times Now. Вони пояснюють, що продукту притаманні протизапальні та антиоксидантні і властивості, обумовлені відповідними дозами мікроелементів, наприклад, вітаміну С, – пише Газета.юа.
Зокрема, гранат володіє трьома лікувальними властивостями:
Підтримує хороший імунітет. За словами фахівців, споживання рослинного продукту знижує активність вільних радикалів в організмі, з якою асоціюється розвиток ряду захворювань і раннього старіння.
Розріджує кров. При наявному ризику утворення тромбів гранат є одним з кращих продуктів, що допомагають захиститися від розладів мозку, уникнути інсульту.
Підвищує рівень кисню. Завдяки високій концентрації антиоксидантів, його споживання допомагає підняти рівень кисню в крові, краще дихати.
Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини