Найдешевший торт без випічки: за смаком не поступається вишуканому десерту!

Смачний рецепт торта з печива, з шоколадним кремом. Продукти для приготування підуть самі звичайні і тортик обійдеться вам в копійки.

Інгредієнти:

печиво – 600 г;
молоко – 800 мл;
какао – 3 ст.л;
цукор – 1 стакан;
вершкове масло – 100 г;
манна крупа – 6 ст.л.



Процес приготування торта без випічки

Для крему змішуємо какао, цукор, манну крупу, добре перемішуємо.

Вливаємо молоко, розмішуємо і ставимо на невеликий вогонь. Варимо крем до густого стану, постійно перемішуючи. Охолоджуємо.

Розм’якшене вершкове масло збиваємо і частинами додаємо крем, збиваємо до однорідності.

Форму застеляємо плівкою і викладаємо товстий шар крему, розрівнюємо.

Викладаємо шар печива, потім крем, печиво. Чергуючи шари крему і печива, формуємо весь торт.

Накриваємо плівкою і ставимо в холодильник на 4 – 6 годин.

Порада: в крем можна додати різні наповнювачі або просто посипати ними крем перед тим, як викладати шар печива. В якості наповнювача можна взяти шматочки кураги, мак, кунжут.

Також можна і прикрасити торт тертим шоколадом або зварити глазур.

Джерело

Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини