Найнесподіваніші солодкі начинки для вареників: 5 рецептів

Якщо вам давно хотілося приготувати незвичайні вареники – саме час ризикнути і зробити звичну страву – несподівано новою. А допоможуть у цьому начинки, які нададуть класичним вареникам зовсім іншого смаку.

Редакція FoodOboz підготувала для вас 5 рецептів найнезвичайніших солодких начинок для звичних вареників.



1. Вареники з ревенем
Начинка для вареників може бути будь-якою

Інгредієнти:

  • ревінь – 500 г
  • цукор – 200 г

Спосіб приготування:

  1. Очистьте стебла від жорстких волокон, наріжте маленькими шматочками, викладіть по чайній ложці в тісто, посипте цукром.

2. Вареники з пасльоном

Начинка з ягід пасльону

Інгредієнти:

  • ягоди пасльону – 500 г
  • цукор – 100 г

Спосіб приготування:

  1. Добре помийте ягоди, потім обдайте їх окропом.
  2. Викладіть в тісто по 1 столовій ложці, зверху посипте цукром і можна варити.

3. Вареники з гарбузом і яблуком

Інгредієнти:

  • гарбуз – 300 г
  • цукор – 3 т. л.
  • яблука – 2-3 шт.

Спосіб приготування:

  1. Гарбуз помийте і натріть на тертці, можна також попередньо порізати кубиком і запекти в духовці близько 10 хвилин разом з яблуками.
  2. На тісто викласти готові яблука і гарбуз, присипати цукром і варити до готовності.

4. Вареники зі сливами

Інгредієнти:

  • сливи – 400 г
  • цукор – 3-4 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Добре промийте сливи, кісточки видаліть і щедро засипте цукром і так залиште на 30 хвилин.
  2. По закінченні часу сік злийте, розкачайте тісто, викладіть сливи, за бажанням можна присипати цукром і варити.

5. Вареники з халвою

Начинка з халви

Інгредієнти:

  • халва – 200 г
  • тісто для основи

Спосіб приготування:

  1. Розкачайте тісто, викладіть халву в кожен шматочок і сформуйте вареник, варіть до

    готовності.

Додавайте "Шляхту" у свої джерела Google Новини